99 John St. NYC

De dynamische en modieuze dames-, heren- en kindercollectie van 99 John St. NYC is zeer onderscheidend qua prijs- en kwaliteitsverhouding. De modellen zijn kleurrijk en gebaseerd op de laatste mode trends. De brillen zijn vervaardigd uit gecoate materialen en kwalitatief hoogwaardige kunststoffen.

De collectie wordt regelmatig voorzien van de nieuwe modellen. Hou onze website in gaten of schrijf u in voor de nieuwsbrief. Wij brengen u dan op de hoogte van onze nieuwe modellen.

ULTEM

De ULTEM collectie van 99 John St. NYC is dames- en heren collectie vervaardigd uit ULTEM. Ultem is een uniek, extreem lichtgewicht en flexibel materiaal dat wordt gebruikt in de medische-, en lucht- en ruimtevaartindustrie. De monturen zijn onverwoestbaar, uiterst comfortabel en hypoallergeen.

De PLUG-IN modellen bieden een intelligent 4-in-1-systeem met lichtgewicht magnetische clip-on elementen die bij het montuur passen. De standaard meegeleverde elementen in één box bieden het comfort van vier varianten voor een scherpe prijs.

Wij komen graag met onze collectie bij u langs.

Wilt u voordat u bestelt de collectie eerst zien en voelen? Dat kan zeker, neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

X