OSIX Art Made collectie

100{bc6ac7c7433298f35911255ae7c28508c80f10ba033527bf56d60ac9daa253bb} Handmade in Italy.

De OSIX Art Made collectie is een van de meest creatieve en innovatieve collecties in de optiek branche. De vele exclusieve kleuren en effecten worden verkregen door gebruik te maken van het gepatenteerde 3D ACETATE TECHNOLOGY®.

Het acetaat is transparant en als uit glas gebeeldhouwd, net zoals Michelangelo zijn ideeën vorm gaf aan ruwe blokken marmer die hij transformeerde tot sculpturen. Deze inspiratie heeft geleid tot de creatie van de OSIX Art Made Collectie.

De OSIX monturen onderscheiden zich in een luxe Italiaanse high fashion designs en topkwaliteit en worden uit voorraad binnen 5 werkdagen geleverd.

De modellen voor mannen en vrouwen, worden in de eigen fabriek vervaardigd uit de allerbeste kwaliteit acetaat en gecoate metalen. Het gepatenteerde 3D-Acetaat fabricageproces van Thema Optical is revolutionair in de optieksector en de materialen worden op milieu verantwoorde wijze geproduceerd. 

Bestel online in onze webshop

U kunt een inlog aanvragen voor onze webshop. Wilt u een afspraak maken om de collectie te bekijken? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak. Wij komen graag bij u langs.

X