OSIX Custom Collectie

De OSIX Custom Collectie kan volledig worden gepersonaliseerd met de Thema OSIX Configurator. Met de 3D biometrische Virtual Eyewear Assistant app kan een op maat gemaakte bril worden samengesteld en kan het gekozen montuur virtueel worden gepast. U kunt samen met klant kiezen uit 100 modellen, 400 kleuren en 3 veer varianten. Creëer hiermee meer dan 1 miljoen unieke mogelijkheden. Binnen 15 werkdagen wordt het montuur bij u bezorgd. 100{bc6ac7c7433298f35911255ae7c28508c80f10ba033527bf56d60ac9daa253bb} Handmade in Italy.

Eyelux Eyewear biedt verschillende mogelijkheden om een OSIX shop-in-shop in te kunnen richten. Afhankelijk van de beschikbare ruimte en uw wensen kan gekozen worden uit verschillende verlichte displays en promotiematerialen. Het OSIX Custom concept bevat standaard:
– IPAD PRO 12,9 inch
– VEA Optician licentie
– Store locator in de configurator en op de website
– OSIX configurator met bestel mogelijkheden
– Marketing- en promotie materialen

Het OSIX Custom concept kan in overleg met de opticiens worden samengesteld en uitgebreid. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw onderneming te bespreken.

3D Acetaat Technology & VEA

Jarenlang onderzoek van de Italiaanse fabrikant Thema Optical heeft geleid tot een revolutie in de verwerking van cellulose acetaat. Door het ontwikkelen van de nieuwe gepatenteerde 3D ACETATE TECHNOLOGY®, is het mogelijk geworden om het frame direct in zijn uiteindelijke vorm te frezen, zonder dat het materiaal wordt verhit of gebogen. Cellulose Acetaat is een sterk en flexibel materiaal, vergelijkbaar met hout. Door het materiaal zo weinig mogelijk te belasten, zal het montuur zijn vorm behouden en is het een bijzonder duurzaam en sterk product.

De vele exclusieve kleuren en effecten worden verkregen door verschillende lagen acetaat in verschillende kleuren te combineren. Deze 3D ACETATE TECHNOLOGY® is een milieuvriendelijk fabricageproces en er wordt geen gebruik gemaakt van oplosmiddelen of thermische belasting. Enkel door laminering worden de verschillende acetaat lagen tot een naadloos geheel verwerkt. Hierdoor ontstaat een perfecte hechting, zonder vorming van luchtbellen. Het acetaat is transparant en als uit glas gebeeldhouwd, net zoals Michelangelo zijn ideeën vorm gaf aan ruwe blokken marmer die hij transformeerde tot sculpturen.

Deze inspiratie heeft geleid tot de creatie van de OSIX 3D Custom Collection. Deze lichtgewicht collectie is geïnspireerd door kunst en kan volledig naar wens worden gepersonaliseerd met de Virtual Eyewear Assistant software. Met de BIOMETRISCHE 3D gezichtsmeting, wordt hetgezicht op 500.000 punten gemeten, waarna het unieke, volledig gepersonaliseerde montuur wordt geproduceerd. De OSIX 3D Custom Collection bestaat uit meer dan 100 modellen, waarmee meer dan 1 miljoen kleurcombinaties kunnen worden gemaakt. Iedere bril uit de O-SIX collectie is uniek en onderscheidend, en kunnen per stuk worden besteld.

 

 

OSIX Custom stelt u samen met de OSIX Configurator

Wilt u meer informatie over OSIX shop-in-shop mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak. Wij komen graag bij u langs.

X