EXCELLENTE SERVICE EN TOPKWALITEIT!

“Technologie als schakel tussen consument en opticien. Verbinding van online naar offline”

Eyelux Eyewear is in de Benelux de distributeur van Thema Optical, een Italiaanse fabrikant van hoogwaardige brilmonturen. Net als Thema Optical is Eyelux Eyewear een familiebedrijf.

Wij bieden aantrekkelijke winstmarges en wij hanteren geen minimum aantallen. U kunt monturen per stuk bestellen. De exclusieve en betaalbare modellen worden rechtstreeks vanuit Italië uit voorraad geleverd. Net als Thema Optical heeft Eyelux Eyewear topkwaliteit, service en excellent teamwork hoog in het vaandel. Eyelux Eyewear biedt tevens aantrekkelijke shop-in-shop opties voor gepersonaliseerde en op maat te maken monturen.

Onze marketing is gericht op de consument en wij helpen u hiermee om nieuwe klanten te genereren. De consument kan online en virtueel de collectie uitproberen met de gratis EYEWOW app, waarin onze volledige collectie is opgenomen. De Store Locator leidt de klant naar de dichtstbijzijnde aangesloten zelfstandige opticien. Op deze manier is Eyelux Eyewear als leverancier de gouden schakel tussen de consument en de opticien.

Direct bestellen? Vraag een inlog aan voor de webshop. Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Wij kijken uit naar onze kennismaking.

Met hartelijke groet,
Carmen Peper
Sylvia FaberWaarom kiezen voor Eyelux Eyewear

GOUDEN SCHAKEL

Eyelux Eyewear is de gouden schakel tussen de consument en de retailer. Met onze marketing en beschikbare technologie richten wij ons op de consument ten behoeve van de retailer. Wij leveren uitsluitend aan zelfstandig werkende opticiens.

UIT VOORRAAD LEVERBAAR

Onze collectie bestaat uit Italiaanse topkwaliteit monturen voor mannen en vrouwen voor een betaalbare prijs. Wij leveren uit voorraad en bieden een uitstekende marge en excellente service. U bestelt eenvoudig via onze webshop.

TECHNOLOGIE

De volledige collectie van Donna Fontana, 99 John St. NYC & Ultem, Philosopheyes en OSIX Collection is virtueel uit te proberen met de EyeWOW app. De OSIX Custom Collection kan worden samengesteld met de configurator en e 3D Virtual Eyewear App.

X